renovatie

Renovatie

Een woning renoveren levert je heel wat voordelen op. Ten eerste geniet je van heel wat financiƫle voordelen die je mist bij nieuwbouw. Maar de overheid stimuleert renoveren ook met het oog op energiezuinigheid. En natuurlijk krijg je ook een woning die er als nieuw uitziet en volledig aan jouw wensen voldoet. Tot slot levert het jou ook een mooie meerwaarde.

Dienst bekijken
Restauratie

Restauratie

In grote lijnen zijn er twee typen restauratie. Restauratie van monumentale panden, die weer in oude glorie worden hersteld, en waarbij tevens aan de hedendaagse veiligheidseisen en levensstandaard wordt voldaan. Historische grachtenpanden en boerderijen blijven op deze manier prettig bewoonbaar en gespaard voor de toekomst.

Dienst bekijken
tegelzetter

Tegelszetten

Zoekt u een ervaren en nette tegelzetter voor uw tegelwerk? Wij zijn een professioneel tegelzettersbedrijf met tegelzetters die kunnen worden ingezet voor elk tegelwerk. Of het nu gaat om het tegelen van een badkamer of het tegelen van de gehele woonkamervloer, wij voeren elke tegelklus met passie in ons vak en naar volle tevredenheid uit.

Dienst bekijken
onderhoud

Onderhoud

Buzz Bouw is de specialist voor het volledige onderhoud van uw woning of bedrijfspand. We zijn werkzaam in Arnhem en omgeving en zijn gespecialiseerd in de levering en het onderhoud van ramen, deuren, kozijnen en bijkomende schilderwerkzaamheden. Buzz Bouw is de specialist voor het volledige onderhoud van uw woning of bedrijfspand.

Dienst bekijken
nieuwbouw

Nieuwbouw

Uw ideale woning. Een ontwikkelingsproject in bouwteam. Nieuwbouw begint met een goede fundering. Wij dragen graag een constructieve steen bij aan elk bouwproject. En wij kunnen in elk stadium van het traject adviseren. Met als doel een prachtig resultaat te realiseren. Vragen? Wij hebben een servicedesk ingerichten voor het beantwoorden van al uw vragen.

Dienst bekijken
verbouwen

Verbouwing

Is je huis verouderd en voldoet het niet meer aan je wensen en behoeften? Of heb je een woning gekocht die sterk verouderd is? Dan wordt het misschien tijd om je huis te verbouwen. Er zijn veel mogelijkheden om een huis compleet op te knappen. Voor meer informatie over renoveren en verbouwen door Buzz Bouw, Neem dan contact met ons. Via het e-mailadres: info@buzzbouw.nl.

Dienst bekijken
schilderen

Schilderen

Het schilderen van uw woning of een ander pand vertrouwt u alleen vakmensen toe. En terecht. Schilderen is meer dan een likje verf in een fraaie kleur. De kwaliteit van het schilderwerk is bepalend voor de levensduur van houten delen (zoals kozijnen, deuren, overstekken, boeiborden en gevels). Wij zijn een erkend Betere Schilder, de kwaliteitsorganisatie Buzz Bouw.

Dienst bekijken
stukadoren

Stucadoor

Waarom zult u nu kiezen voor ons stucadoorsbedrijf terwijl er zoveel andere afwerkingsbedrijven zijn? Wij zullen al onze voordelen voor u op een rijtje zetten zodat wij u er van kunnen overtuigen dat u met het beste bedrijf in zee zal gaan: Voor meer informatie over renoveren en verbouwen door Buzz Bouw, Neem dan contact met ons. Via het e-mailadres: info@buzzbouw.nl.

Dienst bekijken