Verouderde huis verbouwen

Is je huis verouderd en voldoet het niet meer aan je wensen en behoeften? Of heb je een woning gekocht die sterk verouderd is? Dan wordt het misschien tijd om je huis te verbouwen. Er zijn veel mogelijkheden om een huis compleet op te knappen. Kom er in dit artikel achter wat de mogelijkheden zijn voor het verbouwen van een huis en wat de kosten hiervan zijn.

Een woning verbouwen levert je heel wat voordelen op!

De verbouwing van een kamer in uw woning, met name een keuken of een badkamer, maakt niet alleen de ruimte aantrekkelijker, maar voegt tevens waarde toe aan uw huis of appartement. Als u bijvoorbeeld uw huis in de nabije toekomst wilt verkopen, voegt een vakkundige verbouwing of renovatie gegarandeerd waarde toe aan uw investering.

Badkamer verbouwen

Een belangrijk onderdeel van het huis wat vaak mee wordt genomen bij een complete verbouwing is de badkamer. Vaak is de badkamer verouderd en heeft het een gehele renovatie nodig.

Toilet verbouwen

Het kleinste kamertje van het huis wordt ook veel meegenomen in een complete verbouwing. Een toilet renovatie is relatief goedkoop als je de overige werkzaamheden bekijkt van een complete huisverbouwing.

Nieuwe vloer plaatsen

Bij een complete verbouwing wordt ook vaak de vloer meegenomen. Veel oude huizen zijn ontworpen met een houten vloer. De kwaliteit van een houten vloer gaat in de loop der jaren achteruit. En vervanging naar een betonnen vloer is dan een interessante optie.

Kosten verbouwen van een huis

Strippen van de woning € 2.500 – € 5.000
Badkamer verbouwen € 8.000 – €13.000
Toilet verbouwen € 1.500 – € 3.500
Dubbel glas plaatsen € 1.750 – € 7.000
Stucen wanden en plafonds € 6 – € 22 per m2
Schilderwerk binnen € 30 – € 35 per m2
Keuken plaatsen € 7.500 – € 20.000
(Dragende) muur verwijderen € 500 – € 3.000
Nieuwe vloer € 4.000 – € 8.000
Dakkapel plaatsen € 3.000 – € 5.500
Dak vernieuwen € 45 – € 85 per m2
Nieuwe CV installatie € 3.000 – € 6.000
Aanpassingen aan elektra € 4.000 – € 5.000

Buzz bouw verbouwing service

Voor meer informatie over renoveren en verbouwen door Buzz bouw, Neem dan contact met ons. Via het e-mailadres: info@buzzbouw.nl of bel ons op telefoonnummer 026 234 0224

Waarom een huis verbouwen?

Als je net een woning hebt aangekocht, dan is renoveren natuurlijk de optie. Ook bij je huidige verouderde woning kan dit zeker een optie zijn. Als de buurt je goed bevalt en je er liever wilt blijven wonen maar het huis zelf niet meer aan je huidige wensen en behoeftes voldoet, dan is een verbouwing van je woning aan te raden.

Buzz bouw aannemersbedrijf in Arnhem

Buzz bouw aannemersbedrijf is gespecialiseerd in alle facetten op het gebied van verbouwen en renoveren. Van complete bedrijfspanden en beleggingspanden voor vastgoedbeleggers tot complete verbouwingen voor instanties en particulieren klanten.

Meer informatie download Buzz bouw brochure..

Service-Brochure.PDF