DISCLAIMER voor de website van BuzzBouw

De informatie op de website van BuzzBouw wordt verstrekt als algemene informatie. We streven ernaar om de informatie actueel en correct te houden, maar we geven geen garanties van welke aard dan ook, expliciet of impliciet, over de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, geschiktheid of beschikbaarheid met betrekking tot de website of de informatie, producten, diensten of gerelateerde afbeeldingen die op de website worden aangeboden. Het vertrouwen dat je stelt in dergelijke informatie is dus strikt op eigen risico.

In geen geval zullen wij aansprakelijk zijn voor enig verlies of schade, inclusief zonder beperking, indirecte of gevolgschade, of enig verlies of schade die voortvloeit uit het verlies van gegevens of winsten die voortvloeien uit of in verband met het gebruik van deze website.

Via deze website kan je linken naar andere websites die niet onder de controle van BuzzBouw staan. We hebben geen controle over de aard, inhoud en beschikbaarheid van die sites. De opname van links impliceert niet noodzakelijk een aanbeveling of onderschrijving van de standpunten die daar worden geuit.

Alle inspanningen worden geleverd om de website soepel te laten werken. BuzzBouw neemt echter geen verantwoordelijkheid voor, en zal niet aansprakelijk zijn voor, de website die tijdelijk niet beschikbaar is vanwege technische problemen buiten onze controle.

Contact opnemen

Als je vragen hebt over deze disclaimer, neem dan contact met ons op via e-mail op info@buzzbouw.nl of per post op:

BuzzBouw Privacy Officer Metaalhof 27, 3067 GM Rotterdam


Dit is een algemene disclaimer en kan worden aangepast aan de specifieke behoeften en vereisten van BuzzBouw. Het is raadzaam om dit document te laten beoordelen door een juridisch adviseur om te zorgen dat het voldoet aan alle toepasselijke wetten en regelgeving.