Wat is restauratie?

Restauratie gaat verder dan onderhoud of renovatie. Restaureren betekent het in oude staat terugbrengen van een woning, kerk, monument of ander pand.

Woning laten restaureren

  • Wij beschikken over ruim 15 jaar vakmanschap.
  • U kunt bij ons terecht voor diverse werkzaamheden.
  • Ook de renovatie van uw monumentale woning kunnen wij voor u regelen.
  • U staat als klant bij ons centraal.
  • U vindt bij ons een heldere werkwijze, waardoor u altijd weet waar u aan toe bent.

Type restauraties

In grote lijnen zijn er twee typen restauratie. Restauratie van monumentale panden, die weer in oude glorie worden hersteld, en waarbij tevens aan de hedendaagse veiligheidseisen en levensstandaard wordt voldaan. Historische grachtenpanden en boerderijen blijven op deze manier prettig bewoonbaar en gespaard voor de toekomst.

Uw woning weer bij de modernetijd

Een woning van recenter datum kan gerenoveerd worden; bijvoorbeeld een woning uit de vijftiger of zestiger jaren kan met een renovatie een aantrekkelijke facelift krijgen waardoor de uitstraling en het wooncomfort sterk verbeteren –en de woning in waarde stijgt!

Restauratie behoort tot ons vakgebied

Ook restauratie behoort tot ons vakgebied. Buzz bouw is rijk bedeeld met monumentale panden, die wij terugbrengen in hun oorspronkelijke staat. Daarbij blijven authentieke kenmerken en historische uitstraling vast. Met oog voor detail halen de restauratiespecialisten van Buzz Bouw het maximale resultaat uit een restauratie.

Buzz bouw restauratie service

Voor meer informatie over restauratie en verbouwen door Buzz Bouw, Neem dan contact met ons. Via het e-mailadres: info@buzzbouw.nl of bel ons op telefoonnummer 026 234 0224

Waarom uw woning laten restaureren?

Bent u verliefd op de uitstraling van uw woning, maar is de gevel verouderd of zijn de voegen verweerd door het weer? Of heeft u een prachtige boerderij gekocht die u wilt omtoveren tot woonboerderij, maar moet het landschappelijke aangezicht behouden blijven? Dan biedt restauratie van de woning de beste oplossing. Bij het restaureren van een huis of pand is het van groot belang dat er gewerkt wordt met authentieke oorspronkelijke materialen. Er mag geen afbreuk gedaan worden aan het origineel.

Restauratie door Buzz bouw

Wij kunnen onszelf voorstellen dat u de restauratie van uw waardevolle woning of pand niet zomaar aan iedereen overlaat. Bij Buzz bouwbedrijf is uw restauratie in veilige handen. Met ruim 15 jaar ervaring weten we waarover we praten.

Meer informatie download Buzz bouw brochure..

Service-Brochure.PDF