Nieuwbouwwoning sinds 2015

Voor een professionele en betrouwbare aannemer voor een nieuwbouwwoning heeft u aan Buzz Bouw een goede bouwpartner. Onze ervaring staat garant voor een passende oplossing geheel naar uw wens. Wij denken actief met u mee, geven deskundig advies en nemen desgewenst het hele traject voor onze rekening. Van het aanvragen van de bouwtekening tot de afwerking van het dak.

Nieuwe woning bouwen of bijbouwen?

Uw ideale woning. Een ontwikkelingsproject in bouwteam. Nieuwbouw begint met een goede fundering. Wij dragen graag een constructieve steen bij aan elk bouwproject. En wij kunnen in elk stadium van het traject adviseren. Met als doel een prachtig resultaat te realiseren.

De mensen die wij op een project inzetten zijn stuk voor stuk specialisten op hun vakgebied. We hebben eigen metselaars, timmerlieden en tegelzetters in dienst waarvan een aantal al meer dan 15 jaar in dienst is.

5 voordelen om een eigen huis te bouwen

  • Ontelbare mogelijkheden
  • Ideale leefomgeving
  • Milieubesparend
  • Eeuwige vrijheid
  • Vermogend zijn niet essentieel

Huis te laten bouwen op een gekochte grond

U kunt er voor kiezen om zelf een huis te laten bouwen op een gekochte kavel, of een nieuwbouwwoning van een project te kopen. Zelf een huis laten bouwen heeft natuurlijk ook zijn voordelen. Je begint bij 0 en kan een huis helemaal naar eigen wensen en behoeften laten ontwerpen en bouwen.  Het huis zal ook gelijk de “nieuwste technieken”  hebben, waardoor je de onvolkomenheden van een jaren ’30 huis niet snel zal tegenkomen.

Kies het huis dat bij je past

Wil je vrijheid bij de bouw van je huis, dan kan je ook kiezen voor Buzz nieuwbouw. Deze formule biedt jou volledige vrijheid. Ook het afwerkingsniveau van je nieuwbouwwoning kan je kiezen. We kunnen je huis afwerkingsklaar overdragen met garantie.

Buzz bouw nieuwbouw service

Voor meer informatie over nieuwbouw en verbouwen door Buzz bouw, Neem dan contact met ons. Via het e-mailadres: info@buzzbouw.nl of bel ons op telefoonnummer 026 234 0224.

Voordelen nieuwbouwwoningen

Nieuwe woningen zijn altijd voorzien van een goed verwarmingssysteem en nieuwe elektra en riolering. Een nieuwbouwwoning heeft ook een paar financiële voordelen: over het huis betaal je geen overdrachtsbelasting, makelaarskosten en evenmin kosten voor de taxatie. Al staan daar wel weer andere lasten tegenover.25 jun. 2018

Nieuwbouwprojecten

Vragen? Wij hebben een servicedesk ingericht voor het beantwoorden van al uw vragen. Door het samenspel van de servicedesk met de specialisten kunnen we nog beter inspelen op uw behoeften.

Meer informatie download Buzz bouw brochure..

Service-Brochure.PDF