Over buzz Bouwbedrijf

Buzz Bouw werkt met een klein team van mensen in vaste dienst, waardoor de lijnen met de opdrachtgever persoonlijk en direct zijn en waardoor wij optimaal de overhead-kosten in de hand kunnen houden.

Buzz Bouw staat voor vakmanschap, hard werken en een prima prijs/kwaliteitsverhouding. Ons bedrijf is gevestigd in Arnhem (Regio Arnhem). Van daaruit bedienen wij de regio, maar ook geheel Gelderland. In onze goed uitgeruste werkplaats treffen wij alle voorbereidende werkzaamheden zoals bijvoorbeeld kozijnen maken, het vervaardigen van kasten, stellages, schoorstenen, etc. Ons motto: in overleg is veel mogelijk.

1 Openstaande vacature 

Buzz Bouw over ons

Missie

Als bedrijf zijn we aangesloten bij Bouwend Nederland, Bouwnu en Erkend vakwerk.  is het grootste keurmerk in de bouw met maar liefst 1450 aangesloten bouwbedrijven. Veel opdrachtgevers kiezen bewust voor een bouwbedrijf met dit keurmerk, want zo weten zij zeker dat ze met een betrouwbaar bedrijf in zee gaan dat de zaken goed op orde heeft.

Vissie

Duurzaamheid vinden we een belangrijk thema bij Buzz Bouwbedrijf. Duurzame materialen gaan langer mee en zijn beter voor het milieu. Als aanbieder van het initiatief Meer met Minder ondersteunen wij u met informatie over energiebesparing en voeren we energiebesparende werkzaamheden uit. We kijken graag naar het hele plaatje: als u toch het dak gaat isoleren, voeg dan meteen dakisolatie toe zodat u kosten bespaart.

Woning laten verbouwen duur Buzz bouwbedrijf in Arnhem

Bel ons voor een afspraak: 026 234 0224 0f neem contact via het contactformulier.