5 Tips voor een Perfecte Keukenverbouwing: Buzz Bouw

Keuken inspiratie

Staat u aan de vooravond van een keukenverbouwing? Buzz Bouw ook is specialist in keukens: wij vertellen u graag waar u op moet letten bij het verbouwen van uw keuken. Lees hier enkele tips en doe er uw voordeel mee!

Bent u in een andere woning getrokken en wilt u de keuken van top tot teen vernieuwen? Of wilt u uw bestaande keuken onder handen nemen en deze voorzien van de allernieuwste mogelijkheden op het gebied van meubels, afwerking en apparatuur?

Wat de aanleiding ook is: u staat aan de vooravond van een verbouwing. Buzz Bouw geeft u graag enkele tips waar u op moet letten bij het verbouwen van uw keuken. Lees hier onze tips!

1. Bepaal uw budget 

Een nieuwe keuken, wat gaat dat eigenlijk kosten? Voor u een bezoek brengt aan een keukenspeciaalzaak is het verstandig om uw budget te bepalen. Hoeveel geld heeft u beschikbaar en wat wilt u uitgeven aan een nieuwe keuken? Als u weet wat u te besteden heeft, dan maakt dit het uitzoeken van uw nieuwe keuken een stuk gemakkelijker.

2. Bezoek een keukenzaak-specialist   

Breng een bezoek aan een keukenspeciaalzaak en laat u rondleiden door de showroom. In de keukenshowroom ziet u een verscheidenheid aan voorbeeldkeukens staan, zoals landelijke keukens, moderne keukens, eigentijdse keukens en strakke keukens. Bekijk alle keukenstijlen en bepaal welke keukenstijl u het mooist vindt. Het is goed om in uw achterhoofd te houden dat vrijwel alle keukens beschikbaar zijn in tal van uitvoeringen: de showroom-keuken is volledig op maat te maken met kleur, materiaal, apparatuur en afwerking!

3. Vraag naar advies bij een specialist 

Heeft u inspiratie opgedaan en weet u wat u wilt, dan maakt u een adviesafspraak met een keukenspeciaalzaak. In een persoonlijk gesprek bespreekt u met de keukenadviseur uw wensen en worden de mogelijkheden van uw ruimte onder de loep genomen. Bespreek uw wensen en hak vervolgens de knopen door. Aan de hand van uw informatie maakt de adviseur een 3D-ontwerp – dit is een fotorealistisch ontwerp, zodat u direct ziet hoe uw keuken eruit zou komen te zien!

4. Let op de duurzaamheid en materiaal 

Een nieuwe keuken gaat jaren mee. Schaft u nu een nieuwe keuken aan, dan wilt u dat de keuken over enkele jaren nog steeds meegaat en beschikt over apparatuur met innovatieve mogelijkheden. Het devies: kies nu alvast een keuken met vooruitstrevende onderdelen, zoals apparatuur die op afstand te bedienen is en keukens van een duurzaam materiaal. Hier heeft u langer plezier van!

5 Werk met planning 

Het verbouwen van uw keuken is niet niks. Ook al neemt de keukenspeciaalzaak u veel werk uit hangen: de verbouwing vraagt om serieus denkwerk en een goede planning. Bij de verbouwing zijn vaak diverse disciplines betrokken, zoals een elektricien, loodgieter en tegelzetter. Deze mensen moeten op het juiste moment beschikbaar zijn en ingezet kunnen worden. Houd hier rekening mee in uw planning!

Geef een reactie